Storfjord kommune opplyser onsdag på sine hjemmesier at Oteren lysløypelag arrangerer trimkveld på Otertun torsdag ettermiddag hvor det anngivelig skal være mulig å gå på ski, ake og gå til fots i lysløypa. Det er planlagt at det skal tennes bål og kokes kaffe i den lokale gapahuken. Publikum oppfordres til å ta med høvelige klær og sitteunderlag.

Lysløpelaget ikke informert

- Det må være en feil. Jeg tror det er noen som har har rotet til med teknikken her. Det er jo ferie, så vi har ikke planlagt noe. Vi har riktig nok hatt sliker arrangementer før, men det var ikke snakk om dette da vi møttes i forrige uke, sier leder i Oteren lysløypelag Halvor Karlsen.Han stusser også litt over at det skal være mulighet for skigåing og aking på denne tidenen av året.

Må ha vært en feil

- Det var veldig rart, her er det definitivt noe feil. Det er jo langt i fra rikitg sesong for det nå. Den må jeg jo prøve å få slettet fra siden, sier en kontaktperson i Storfjord Kommune.

Storfjord kommune annonserer på sine nettsider at det arrangeres trimtur i lysløypen i Oteren. Foto: Skjermdump fra kommunens hjemmeside