Anita Olsen, leder i Skjervøykoret, sier de skal fremføre flere store klassikere av den svenske popgruppen. Blant annet er det låter fra filmsuksessen Mamma Mia.

- Musikken i showet er utelukkende skrevet av ABBA. Waterloo, Dancing Queen, The winner takes it all og S.O.S er noen av låtene vi skal synge for publikum. Dette er gladmusikk som passer for alle – det er bare Beatles som har solgt flere album enn ABBA, sier Olsen.

Gjennom hele vinteren har koret forberedt seg på ABBA-konserten. Førstkommende torsdag er solistene, koret og bandet klare for et uforglemmelig show.

- Vi har øvd på ABBA-låtene i hele vinter. Det er en egen gruppe som har stått for en spennende koreografi og vi har med oss fem musikere fra Tromsø under konserten. I neste uke skal vi øve hver dag fram til konserten på torsdag, forteller Olsen.

Skjervøykoret har interne grupper som sørger for at all logistikk i forbindelse med konserten er på plass, og Svein Hugo Sørensen har skrevet notene for koret til ABBA-konserten.

Stas å åpne Skjervøydagan

Olsen synes det er stas at Skjervøykoret får åpne Skjervøydagan.

- Det er veldig stas at vi får åpne Skjervøydagan. Vi tror og håper vi kan gi publikumet i regionen en fin opplevelse.

Skjervøykoret består av tjueseks korister og de ønsker å fylle hele kulturhuset på torsdag.

- Vi har forberedt oss godt og alle har vært i sving for å kunne gi publikum en flott opplevelse. Vi satser på å fylle kulturhuset, for denne opplevelsen vil dere ikke gå glipp av! Avslutter Olsen.

LES MER: Innfører elektroniske billetter

Bestille billetter

Dersom du ønsker å forhåndsbestille billetter kan du gjøre det via Skjervøy kommune sin hjemmeside, eller med appen «eBillett» Skjervøy kulturhus fikk på plass i mai. Det er også mulig å kjøpe billetter i døra. Skjervøydagene starter neste fredag og varer frem til søndag.

Skjervøykoret er klare for ABBA-konsert neste torsdag. På bildet er Trond Aardal Markhus, Karin Hennie Meilandstind, Anita Olsen og Gøril Nilsen. Foto: Privat