- Dette blir et førjulsshow det ikke har vært sett maken til, hevder de fire skuespillerne Stian Wikran (24), Karstein Nygaard Ringjord (22), Lars Aune (25) og Lasse Mosli (25).

Comeback

Forestillinga må nesten regnes som Stian Wikrans comeback til revyens verden, da han uventet hengte opp de falske tenna og parykken etter å ha tatt i mot Olufprisen i 2008.

Men i disse comeback-tider har tydeligvis ikke Wikran vært vanskelig å be, for nå er skuespillerne ferdige med skrivinga og er i full gang med å øve inn revyen sammen med musikerne sine.

- Revyen går vekk i fra det som er kjent som tradisjonell underbuksehumor, og ”nordnorsk humor”, som publikum har sett hundrevis av ganger før! Vi vil vise noe nytt, og kommer med et friskt, nytenkende pust inn i humorverden. Vi tør påstå at det ikke har vært vist noe liknende som dette showet før!, sier Adamseplene som trekker paralleller mellom KLM og Rowan Atkinson og sitt eget show.

Med andre ord: - Publikum kan glede seg!

One Show Only

De fire skuespillerne i "Adamseplene" hører hjemme i Tromsø og i Balsfjord, og har også tidligere gjort seg bemerket i kulturlivet. Karstein Nygaard Ringjord og Stian Wikran satte i 2004-2005 opp revyen "De Utvalgte" som gikk for fulle hus på Kulturhuset i Tromsø. I 2005 satte Wikran også opp et juleshow på Vikran i Tromsø, hvor også Nygaard Ringjord og Lars Aune deltok. Lasse Mosli har tidligere spilt i Malangsrevyen, og spiller nå en monolog på Ølhallen i Tromsø, hvor han forteller røverhistorier fra ishavet for begeistrede turister fra Hurtigruten.

Revyens eneste forestilling går den 12. desember på Rambergstua bygdehus på Sand. Ifølge Adamseplene har de allerede mottatt forespørsler om ekstraforestillinger i Tromsø, noe de takker nei til:

- Tilhørigheten til gruppen er primært på Malangshalvøya, og det føles derfor naturlig å spille her. Vi ønsker en intens forestilling med høyt trykk! Et fyrverkeri av et show der vi gir alt! Så skilles gruppen fra og med nyttår, med utflytting sørover, og derfor bare en forestilling, forklarer de fire.