4. divisjon: Senja 2-Lyngen/Karnes 0-11.

- Vi gjorde en veldig god kamp ved å beleire deres banehalvdel i 90 minutter, sier Vegard Bjørn Olsen i trenerteamet.

- Vi skapte enormt mange sjanser. De fleste kom som følge av pene kombinasjoner. Trioen på topp var sjanseskapende. Vi var mer effektiv i andre enn første omgang.

- Hvordan var Senja 2?

- De stilte med veldig ungt lag, En corner var alt de produserte. De var på alle måter sjanseløse, forteller Vegard Bjørn Olsen.

Avgjort til pause

Mye av spenningen var utløst etter første omgang.

Oppgjøret startet med to scoringer av Oscar Ross. 0-1 kom etter samspill med Markus Karlsen Skogheim og plassert skudd fra 16 meter, i følge klubbens liveoppdatering på Facebook. Da var det spilt 13 minutter.

Ross doblet etter en halv time etter forarbeid av Magnus Børsheim Kalstad.

Sistnevnte øket til 0-3 etter innlegg fra Øyvind Garfjell. Stillingen stod seg fram til pause.

Byttet keeper

SYK: L/Ks keepr Jørgen Vik måtte gi seg etter halvspilt kamp grunnet sykdom.

En småsyk Jørgen Vik måtte gi seg i pausen. Han ble erstattet av Johan Valø, som sesongdebuterte i obligatorisk kamp. Valø ble i 82. minutt erstattet av Markus Eggen Rygh fra 2001-kullet.

Steffen Dreyer la på til 0-4 like etter sidebytte. Målgivende fra Kristian Bjørn Hansen.

Deretter kom to perlescoringer. Først Øyvind Garfjell med frispark fra 25 meter.

Steffen Dreyer fulgte opp med vakker lobb fra 12 meter.

Joachim Olaussen satte inn 0-7 etter corner og skudd via stolpen i nettet.

Oscar Ross ble tremålsscorer i 80. minutt.