Denne helga er det mye som skjer i Skjervøy. Skjervøydagan har pågått hver dag siden torsdag med program for hele familien, og Skarvefestivalen har stått for konserter både fredag og lørdag.

Sola strålte og gradestokken viste behagelige temperaturer, noe som gjorde at svært mange tok turen til Værret lørdag. Salgsboder, bilutstilling, verdensrekordforsøk og hoppeslott fylte Strandveien.

På formiddagen var det klart for familieshow der Håvard Paulsen sto som konferansier i tillegg til at han hadde sitt eget litt show. Paulsen demonstrerte blant annet grønnsakskarate og spilte opp til sang. Paulsen er for mange kjent fra Barne-TV og NRK Super. Familieshowet starte med moteshow der Aina og Topp til Tå viste fram årets mote.

Videre ble det gjennomført utdeling av Skjervøydagans kulturpris. Årets kulturpris gikk til Bjørnar Johansen. Johansen ble trukket fram som en person med dugnadsånd i blodet. Han har i mange år vært engasjert som frivillig og han har gjort mye for idretts- og kulturlivet i Skjervøy.