Aurora Spirit vant prisen Årets norske gin med sitt merke Bivrost Gin, og daglig leder Tor Petter Christensen ble tildelt pris som årets manager for visningssentre ved gin-destillerier i verden.

– Jeg er meget stolt, både på egne vegne og for teamet mitt i Aurora Spirit, sier daglig leder Tor-Petter Christensen i en pressemelding.

Aurora Spirit ble nominert i flere kategorier, blant annet årets produsent og årets bransje-innovatør i verden.

– Bekrefter at vi er på rett vei

Icons of Gin er en årlig utdeling i London for den globale gin-industrien, og er i regi av verdens eneste internasjonale magasin for gin, The Gin Magazine.

– Vi har siden første åpningsdag tenkt kombinasjonsdrift: produksjon av alkohol av høy kvalitet og å bygge destilleriet som en attraksjon i seg selv, vel verdt å besøke. Å vinne disse internasjonale prisene under to år etter oppstart, er fundamentert på målrettet arbeid med anerkjente aktører i bransjen. Det er stor stas og selvsagt en bekreftelse på at vi er på rett vei, utdyper Christensen.

foto
LYNGEN: Destilleriet i Lyngen er utsmykket som et visningssenter inspirert av norrøn mytologi. Foto: David Gonzalez

– Fantastisk artig

Styreleder Hans-Olav Holtermann Eriksen er svært fornøyd med prisene.

– Det er fantastisk artig å motta en internasjonal pris og anerkjennelse. Jobben Christensen og teamet har gjort, er formidabel for å oppnå en slik kvalitet og gjennomføring, sier styreleder Holtermann Eriksen.

Christensen har anerkjente rådgivere innen kvalitetssikring i utlandet og har hentet inn kompetanse på visningssentre i Skottland.

Ekstra oppmerksomhet

Aurora Spirit har blitt lagt godt merke til i seieren «Jakten på nordlyset».

– TV-serien følger oss ganske tett privat, for å gi innsikt i gründerne bak Aurora Spirit. Den er godt mottatt og vi har mye henvendelser fra det norske markedet etter at serien begynte å gå i januar. Veldig fint at resten av Norge finner frem til oss, og kanskje er litt stolt av hva vi holder på med, avslutter en entusiastisk Holtermann Eriksen.