-Veldagene inneholdt stor aktivitet, krydret med gode forestillinger og sosialt samvær, sier Jan helge Jensen, leder i Seglvik Vel.

Det ble arrangert kurs i bruk av hjertestarter, ettersom foreningen har kjøpt seg en slik. Det var Kjell Johansen, sammen med Jan Åge Jensen som holdt undervisningen. Det ble også holdt flere forskjellige framstillinger.

Jan Isaksen stilte med en framstilling om kystkulturen før og nå, og David Lewis holdt en framstilling om hans egen historie i fra Seglvik. David Lewis kom til Seglvik for 50 år siden for å undersøke berggrunnen i området. Lewis er opprinnelig fra Wales. Framstillingen hans handlet om hvordan han har opplevd Seglvik gjennom de siste 50 årene.

Stor deltakelse

Den årlige Vardemarsjen ble også arrangert, hvor de hadde over 30 deltakere. Salgsboder var satt opp der det ble solgt ulike småting og det var fiskekonkurranse, quiz og leker man kunne delta på. Det ble holdt en middag på lørdagen, der de hadde opp mot 70 middagsgjester. Veldagene inneholdt stor deltakelse og var godt besøkt.

-Veldagene har blitt til en fin markering av bygda og Kvænangen sine steder helt ytterst i kommunen, sier leder for Seglvik Vel. Jan helge Jensen er svært fornøyd med arrangementets store suksess.

Foreningen holdt kurs om hvordan å bruke hjertestarter. Foto: Jan Helge Jensen