I kampen møtte Vollstad fem ganger verdensmester Tonje Sørlie - den eneste i verden som i tillegg har VM-gull i alle tre grener innenfor idretten.

Motstanden var med andre ord ikke småtterier og da er det kanskje ikke så rart Vollstad, på tross av resultatet, kunne si seg fornøyd med kampen.

- Det var en tøff kamp, men samtidig en god kamp fra begge sider. Med tanke på hvem jeg møtte er jeg veldig fornøyd, egentlig med hele helgen. Jeg gikk en kamp i går også, forteller Vollstad minutter etter at resultatet var klart.

En av kampens tre dommerne kåret Vollstad til vinner mot den ti år eldre utøveren. Dermed ble det en knepen seier til den ekstremt rutinerte verdensmesteren fra Bergen.

Strålende form

Det er ikke første gang hun møter Sørlie på matta - men denne gangen satt Vollstad igjen med en noe annerledes følelse etter kampslutt.

- Sist gang jeg møtte henne i kamp var jeg klar for at det kunne bli tap. Denne gangen var jeg mye mer usikker og kjente vel på meg at muligheten for å vinne var der, forteller hun.

Formen i dag og under helgens arrangement, beskriver hun som både skarp og klar.

Vollstad uttrykker at det å gjøre det bra mot en såpass rutinert uttøver, gir ekstra selvtillit - selv om man ikke nødvendigvis går seirende ut av ringen.

- Jeg gir meg uansett ikke før jeg slår henne, ler hun og håper på at muligheten for revansj ikke lar seg vente på alt for lenge.

Kickbokser Kristin Vollstad tapte 1-2 under Scandinavian Open søndag kveld.