Redaktør Inge Bjørn Hansen utfordrer leserne av ukeavisa. Tilbakemeldingene blir tillagt avgjørende vekt når styret fatter avgjørelsen.

- Rent profesjonelt betrakter jeg fredag som det beste alternativet. Redaksjonen får en ekstra arbeidsdag å gjøre ferdig avisa, som blir mer aktuell for leserne. Ei helgeavis vil gi et enda bedre produkt, sier Hansen.

Redaktøren presiserer at iBalsfjord kommer ut på torsdag i hvert fall til utgangen av inneværende måned. Leserne kan i stor grad påvirke om det blir fredager fra mars måned.

Fantastisk start

iBalsfjord kom ut med to gratisaviser på tampen av fjoråret. Torsdag 7. januar var den første ordinære utgaven på gata.

- Avisa er blitt møtt med fantasisk respons. Vi har allerede godt over 1.000 i opplag, fordelt på abonnenter og løssalg. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Balsfjordingene er fornøyde med iBalsfjord.

- Hvorfor forandre på en suksess?

- Noen av tilbakemeldingene går på at fredag er en bedre avisdag i Balsfjord enn torsdag. Vi vil lytte til våre lesere. De kan uttrykke sin mening på nett ved å trykke seg inn på denne saken via på Framtid i Nords nettavis www.framtidinord.no og trykke på iBalsfjord-logoen der, eller ved å ta direkte kontakt med iBalsfjord, sier redaktør Inge Bjørn Hansen.

Hva mener du? Torsdag eller fredag?

Inge Bjørn Hansen