– Ja, signalene fra Skjervøy park og anleggsservice er klare. Så vi må regne med nye runder. Det er en kinkig sak og dessverre er nok siste ord ikke sagt, sier Albrigtsen (KrF)

Ordføreren er glad for at Høyres forslag ble enstemmig vedtatt av kommunestyret.

– Dette har vært en kompleks og vanskelig sak. Men etter denne behandlingen skal i alle fall hele kommunestyret være godt opplyst om saken og klare over konsekvensene. Det har vært viktig for meg, sier Albrigtsen.

Dårlig sak

– Med den infoen vi fikk fra advokat Robert Myhre, så syns jeg vi hadde en dårlig sak. Derfor mente jeg det var rett å ikke anke, sier Mæland.

Han syns brøytesaken har vært en lite hyggelig sak for Skjervøysamfunnet.

– Det er viktig at vi nå kommer oss videre og at vi får en stopp i saken politisk, fordi vi har brukt mye tid på dette. Vi kan ikke ha evigvarende diskusjoner gående, sa Lønhaug.

Hun og SV ønsker å se på muligheten for at man ved neste korsvei skal ha utredet kommunal brøytetjeneste.

Alt om brøytesaken i k-styret: Forsøkte å mekle I - Jeg har fått en klar arbeidsordre I Hofsøy tar ingenting for gitt I Brøytesaken minutt for minutt I SPA-advokat: - Svært overraskende I Holder fast på sine vurderinger, men...

Skulle vært med

– Hofsøy mekaniske ble usaklig avvist i siste anbudsrunde. Han skulle vært med i konkurransen og det er det springende punktet, sånn som jeg ser det.

– Ja, det syns jeg er verdifullt. Nå slipper vi i alle fall splid om hva som er vedtatt, sier Skallebø, som ikke vil spå for mye om hva som skjer fremover.

ENSTEMMIG: Høyres Reidar Mæland (til venstre) fikk Frps Vidar Langeland og resten kommunestyret med seg på forslaget om å si nei til anke i brøytesaken. Foto: Torbjørn O. Karlsen