For sjette året på rad har nordmenn stemt over sine nettfavoritter, og i år fikk Posten og Brings kåring inn hele 60.000 stemmer. Netthandlerne har stemt fram Blivakker som sin favoritt av de store bedriftene, imens Floyd fikk flest stemmer av de mellomstore bedriftene. PBstore vant kåringa for små bedrifter.

- Det er nesten ikke overraskende lenger, men like fullt imponerende at BliVakker topper listen. Som "Folkets Nettfavoritt" fire år på rad må de kunne sies å være norgesmestere i e-handel, mener Gunnar Henriksen, direktør for Ehandel i Posten og Bring, i en pressemelding.

Motebutikken Floyd var nær ved å vinne i fjor, og i år gikk de til topps.

- Floyd har virkelig stått på for å engasjere kundene sine, og det er morsomt å se deres delikate og inspirerende nettside, sier Henriksen.

PBstore startet nettbutikk med painball, men har nå også produkter innenfor airsoft, taktisk utstyr, jakt og fritidssegmentene.

- PBstore er et flott eksempel på det store mangfoldet av nettbutikker i Norge. De er mindre enn de store, men veldig populær blant kundene sine, sier Henriksen.