Alle data er hentet fra Brønnøysundregisteret.

Lyngen:

Afrana AS ble stiftet 13. juni 2017 på Furuflaten. Daglig leder er Gunnar Grønvoll. Firmaets formål er handler med utstyr og maskiner for foredling/utvinning av marine biprodukter, kjøp og salg av verdipapirer, omsetning av marine biprodukter, deltagelse i foretak med lignende virksomhet og virksomheter som naturlig hører sammen med dette.

North Star holdning AS ble registrert 26. juni. Styrets leder er Elin Margrethe Wikbo og daglig leder er Viggø Jørn Dale. Formål og virksomhetsområde er eiendomsutvikling av bolig- og næringsvirksomhet, samt utleie innenfor samme virksomhetsområde.

RH Invest holdning AS ble registrert 3. juli. Daglig leder er Reidun Helene Nilsen. Formålet med foretaket er investering i aksjer og lignende virksomhet, herunder deltakelse i andre selskaper og virksomheter med økonomisk formål. Selskapet skal bidta til forretningsutvikling og sikring av investeringer gjennom aksjetegning, lån, garantier og andre finansielle verktøy.

Øra kystreker AS ble foretaksregistrert 2. juni. Daglig leder er Jack-Robert Møller og styreleder er Hugo Ludvig Ludvigsen. Selskapet skal drive og eie fiske, fiskefartøy og delta i andre selskaper med økonomisk formål. Selskapet har adresse på Svensby.

Lyngen Holdning AS er slettet etter fusjon med foretaket Innopro AS. Innopro AS holder til i Alta.

Lyngsbygg AS er meldt oppløst 7. juli.

NS Mortensen eiendom AS ble slettet i Foretaksregisteret 13. juni.

Smultringer og hjembakt AS ble konkursregistrert 13. juni. Ved Nord-Troms tingrett er det avsagt kjennelse om tvangsoppløsning av Smultringer og hjembakt AS. Selskapet holder til i Nord-Lenangen. Aksjeselskapet er ved rettens kjennelse besluttet oppløst i medhold av aksjeloven § 16-15. Første skiftesamling skal holdes i Nord-Troms tingrett i Tromsø 27. juli.

Taknor AS ble konkursregistrert 27. juni.

Nordreisa:

Algeir Røyland AS ble registrert som nytt selskap 13. juni. Styreleder og daglig leder er Algeir Røyland. Selskapet skal drive med salg og service av datautstyr, utleie av sjåførtjenester innenfor persontransport på vei, samt drift av gårdsmuseum og utleie av selskapslokaler.

Bridge trafikkskole AS ble registrert som nytt selskap 1. juni. Formålet er drift av kjøreskole med tilhørende tjenester, samt investering i andre foretak med økonomisk formål. Daglig leder og styreleder er Per Roar Nilsen.

JK Temp AS er registrert som nytt selskap 10. juni. Selskapet skal drive fiskerirelatert virksomhet. Det kan også eie aksjer i andre selskap. Styreleder og daglig leder er Jan Ketil Karlsen.

Vaddas Gård ANS ble registrert  7. juni. Formålet er gårdsdrift med melke- og kjøttproduksjon. Deltakere er Halvor Magnus Enoksen og Renathe Lohne.

Mea Båt AS ble konkursregistrert 13. juni.

Klasvoll Maskinstasjon AS ble konkursregistrert 21. juni.

Einevoll Hagebruk AS er foretaksregistrert 10. juli. Daglig leder og styreleder er Tore Einevoll.

Bravo Storslett ble slettet i foretaktsregisteret 6. juni.

Nittaya Thaimat Nittaya Simonsen ble slettet i foretaksregisteret 12. juni.

Kvænangen:

26. juni ble Navithytta AS registrert som nytt selskap i Kvænangsbotn. Formålet er snekkervirksomhet, sjåførtjenester, mekanisk arbeid og det som naturlig følger av dette. Med sjåførtjenester menes kjøring av anleggsmaskiner og lastebil/trailer på vei. Selskapet kan også leie ut arbeidskraft innenfor disse områdere. I tillegg skal selskapet kunne leie ut hytter/rorbu til turister, samt dyrke og selge planter. Styreleder er Karen Røaas Reiersen og daglig leder er Bjørn Harald Reiersen.

Kvænangslast sagbruk Stig Hjalmar Jacobsen har 24. juni endret sitt formål til å også gjelde utleie av maskiner og fast eiendom. Formålet for enkeltpersonforetaket er også å drive sagbruk og transport/gods i Europa.

Power - Up AS har 29. juni endret forretningsadresse fra Oslo til Kvænangsbotn.

Kåfjord:

Gundersen bygg & vaktmesterservice AS ble registrert som nytt selskap 6. juli. Daglig leder og styreleder er Alf-Magne Gundersen. Selskapet har forretningsadresse i Kåfjorddalen. Formålene er oppføring av bygg, renovering og oppussing av bygg, samt vaktmestertjenester og utleie av kranfører.

Permas bygg AS  er nyregistrert  8. juni. Daglig leder og styreleder er Per Martin Seljevoll, og forretningsadressen er i Soleng på Samuelsberg. Formålene er snekkertjenester, bygg og annet som naturlig faller sammen med det.

Coop Nord SA har 21. juni besluttet å innfusjonere Coop Birtavarre SA.

Firmapartner Nord AS ble 12. juni meldt oppløst.

High-North Operations AS er konkursregistrert 13. juni.

Skjervøy:

Skarvungen AS ble registrert som nytt selskap 4. juli. Styreleder og daglig leder er Vidar Brox-Antonsen. Formålet er utleie og eie av fast eiendom, konsulentvirksomhet og å eie aksjer i andre selskaper.

MCTOUR Hans Jakob Johannesen er registrert som nytt foretak 1. juni på Skjervøy. Formål er fiske med juksa, garn og line.

J H Hansens kjøleservice er slettet fra Foretaksregisteret 17. juni.

Kristiansens Harriet, som er innehaver av Harriets blomster, ble konkursregistrert 19. juni.

Årviksand Barnehage DA er registrert oppløst 29. juni.

Storfjord:

Lille-Hjerte AS er konkursregistrert 13. juni.

Wongdueans matglede Wongduean Figenschau ble slettet fra Foretaktsregisteret 16. juni.