Aurora Spirit får besøk av verdenskjente whisky-skribenter

Verdensberømte whisky-kjennere besøker Aurora Spirit kommende helg.

GLEDER SEG: – At både Bowman og Broom kommer til oss nå gjør at vi får stor oppmerksomhet i Whisky–miljøene globalt, og er en fjær i hatten for vår jobb med å gjøre den norske whisky-industrien bemerket utenfor Norge, sier Hans-Olav Holtermann Eriksen, styreleder i Aurora Spirit.  Foto: PRESSEFOTO

pluss

Det er de anerkjente whisky-skribentene Dave Broom og Blair Bowman som besøker destilleriet i Lyngen og Arktisk Whiskyfestival. Bowman har vært i industrien i nesten ti år og er grunnleggeren av den stadig mer populære «World Whisky Day». Han er også forfatter av «The Pocket Guide to Whisky». Broom har skrevet om Whisky i 25 år og har hatt flere innlegg i blant annet scotchwhisky.com og Whisky Magazine.