3. divisjon: Harstad-Skjervøy 3-0.

To fantastiske frisparkmål av Nikica Kusutic og 2-0 etter et unødvendig balltap.

Dermed vant Harstad 3-0 over Skjervøy.

– Resultatet er ikke dekkende. Vi hadde fire stolpeskudd og var alene med keeper. Nesten katastrofe at vi taper 0-3 etter en slik kamp, sier trener Eline Torneus.

Hun mener Skjervøy var hakket hvassere enn HIL i første omgang og i starten etter sidebytte.

–Hadde vi utlignet da det stod 1-0, kunne det blitt et annet resultat. HIL har er godt lag, men vi burde fått med oss minst uavgjort. Vi skapte store sjanser både på dødballer og i etter overganger, sier Torneus.

Her er tabellen.

Bunnkamp mot Melbo

Nikica Kusutic sendte Harstad i føringen etter 24 minutter.

Innbytter Karl Henrik Ståle Wittussen doblet i 72. minutt i en periode hvor oppgjøret vippet.

Kusutic fjernet siste tvil med 3-0 ni minutter før slutt.

Skjervøy står med fire poeng etter seks serierunder. De blå/hvite bør aller helst ta full pott når Melbo kommer på besøk lørdag om ei uke.