Nordreisa-jenta triumferte i minus 56 kg i Verdenscupen i Rimini i Italia etter å ha slått ut russiske Madina Saidova i finalen.

– Deilig å gå helt til topps i et stevne igjen. Seieren gjør godt for motivasjonen. Jeg er på rett vei, smiler regjerende europa- og verdensmester i kickboksing.

Kristin debuterer kommende helg i boksestevne i Frankfurt. Hun og samboer Kian Golpira flytter til fra München til Oslo, men først skal de på ferie i Nordreisa.

God kontroll

Semifinalen mot Akerke Nauryzbayeva fra Kazakhstan ble et tøft oppgjør.

– Jeg ledet hele kampen og tok en klar seier. Hun er pågående og ufin i stilen, uten at dommerne grep inn.

I finalen ventet Madina Saidova.

- Det ble en mye bedre teknisk fight. Jeg hadde god kontroll på russeren og styrte det som skjedde i ringen. Veldig deilig følelse å vinne finalen.

Tar nye steg

Hvordan har 2018 vært så langt?

– Jeg er ikke veldig misfornøyd. Jeg har trent inn nye momenter. Jeg merker at motstanderne har ekstra lyst til å slå meg. Mitt mottrekk er å prøve å bli bedre. Jeg har tatt noen steg siden VM-tittelen i november i fjor.

Kristin Vollstad debuterer lørdag i boksestevne i Frankfurt i minus 54 kg.

– Jeg har i år gått få boksekamper, og trenger mer matching. Jeg har i de siste månedene trent mye boksing. Den største overgangen blir at jeg ikke kan bruke beina i boksing.

Kristin Vollstad og Kian Golpira flytter i slutten av august tilbake til Oslo - etter et drøyt år i Tyskland. De skal blant annet jobbe for Fighter kickboksingklubb, som skal bygge opp ei ny avdeling på Bislett.

– Fortsatt blir mitt hovedfokus på kickboksing, forsikrer Kristin Vollstad.