Stålkameratene lå over Skjervøy på tabellen foran kampen, og gjør det også etter kveldens drama på stadion på Skjervøy.

Det ble til slutt 2-2 etter at gjestene fra Mo ledet 0-1 til pause. Stål scoret også 0-2 før Skjervøy kom tilbake med to kjappe mål på tampen av kampen ved innbytter Øyvind Garfjell og Ørjan Skallebø - førstnevnte på et vakkert frispark.

Dommeren la til fem minutter og SIK presset på for en seiersscoring. Nesten fem minutt på overtid løper Ørjan Skallebø igjennom på venstresiden og Stålkameratenes Fredrik Eidissen Nedregård velger å klippe ned den hurtige SIK-spissen. Det vanker rødt kort.

Til tross for at SIK presset på på slutten og lett kunne fått seg et mål til, så var man likevel heldig som ikke endte med null poeng. På overtiden av overtiden, bokstavelig talt i kampens siste sekund, glir SIK-keeper Martin Brun og Stålkameratenes spiss får en alle tiders mulighet til å trille ballen inn i det tomme buret. I stedet treffer han stolpen og det er det siste som skjer i kampen.

Stålkameratenes kaptein Vitalijs Barinovs scoret begge bortelagets mål - et av dem på straffespark og det andre etter en retur på et frispark.