Kometkarriere for Knut Arild:

– Det gikk betydelig fortere enn det jeg så for meg

Knut Arild Bjørn har hatt en kometkarriere etter at han for knappe to år siden fattet interesse for løping og lengre løp. 32-åringen fra Lyngseidet imponerte stort da han fullførte Oslo Maraton på 3 timer og 7 minutter.

Knut Arild Bjørn fra Lyngen imponerte under Oslo Maraton.   Foto: Terje Bendiksby/ NTB scanpix

Sport

Det er en meget sterk tid av Knut Arild Bjørn som er fersk i løpssammenheng og har liten erfaring med den type distanser. Bjørn hadde aldri løpt 42,2 kilometer og maraton på asfalt da han ble oppfordret av en kamerat til å stille i det største og mest prestisjefylte maratonløpet i Norge. Det mest oppsiktsvekkende var at den lokale maratonkometen løp den siste halvmaratondistansen fem minutter raskere enn den første. Det er det få som er i stand til i et maratonløp.