NFF om breddefotballen: – Vi avventer myndighetskontakt

Det er fortsatt uvisst når og om det blir gjenåpning av breddefotballen i høst. Også cupfotballen i sesongen 2020 er i det blå.

AVSPARK: Det er forhåpentligvis rukket å bli snøfritt på Skjervøy stadion når fotballen om ikke alt for lenge sparkes igang igjen. Assistenttrener Raymond Fredriksen (innfelt) sier Ørjan Skallebø og resten av laget er godt motiverte etter en veldig lang forsesong. arkivfoto 

Sport

– Vi hadde flere møter mandag, også med forbundsstyret. Det er ikke fattet noen avgjørelser. Det korte svaret er at vi avventer myndighetskontakt, sier NFFs konkurransedirektør Nils Fisketjønn til NTB tirsdag.

Regjeringen sa sist fredag at den ikke ville gjøre en ny vurdering av åpning av breddeidretten før tidligst i midten av september.

Breddeidretten har ventet på et svar om når de kan komme i gang med seriespill siden i sommer. Det påvirker fotballdivisjonene fra 2. divisjon og nedover for kvinner og 3. divisjon og nedover for menn.

– Får vi ikke lov av myndighetene, og er vi ikke i gang innen 18. september, må vi dessverre si at sesongen 2020 utgår, sa leder Kari Lindevik i Divisjonsforeningen til NTB tidligere i august.

Divisjonsforeningen representerer blant annet klubbene i 3. divisjon for menn.