Skjervøyværingen Ørjan "The Viper" Larsen er rangert som den 15. beste idrettsutøveren i verden

LeBron James, Novak Djokovic, Tom Brady og Lewis Hamilton er topp 10 på Sportpedia sin kåring av de beste utøverne i verden i 2020. Men før Christiano Ronaldo og Magnus Carlssen finner vi skjervøyværingen Ørjan Larsen rangert som nummer 15.

JOBB: Mange drømmer om å leve av å spille dataspill. Skjervøyværingen Ørjan Larsen har dataspillet Age of Empire som godt betalt hovedinntekt.   Foto: Privat

Sport

Med bakgrunn i prestasjoner og suverenitet i sin sport i 2020 er skjervøyværingen rangert foran mer kjente utøvere som Lionel Messi, Terese Johaug og Magnus Carlsen i kåringen på Sportpedia. Larsen spiller Age of Empire 2 og er rangert som tidenes beste i strategispillet som har plattformen sin på PC.