E-SPORT:

Ørjan Larsen vant Red Bull Wololo: – Som å vinne Champions League i fotball

Skjervøymannen Ørjan "The Viper" Larsen er en av verdens beste spillere i dataspillet Age of Empire 2. Denne helgen vant han tidenes største turnering i spillet og befestet sin posisjon på toppen, med pappa Svein Larsen som tilskuer.

STOLT: Pappa Svein Larsen introduserte spillet for sønnen Ørjan for over 20 år siden. Denne helgen var han tilstede når sønnen vant sin største turnering i Tyskland og sikret seg en kvart million kroner i premiepenger.   Foto: Privat

Sport

– Det var ekstra spesielt å vinne med pappa som tilskuer. Det var han som introduserte meg for spillet for tjue år siden, og nå fikk han ta del i den hittil største turneringsseieren min, sier Larsen

Det siste halvannet året har vært spesielt for Larsen og andre E-sport spillere. Der de aller fleste store sammenkomster og turneringer har foregått online, var det endelig klart for en stor sammenkomst og spill live.