Geir Morten Bartholdsen, keeper på Manndalen UIL, inngikk et veddemål med Kjetil Jakobsen på torsdagens motstanderlag Indre Kåfjord/Olderdalen. Den av de som var på det tapende lag i lokaloppgjøret på Fossen kunstgress skulle løpe til nabobygda.

Etter å ha sluppet inn 15 mål, mens Manndalen bare kvitterte fem ganger, var det ingen bønn for Bartholdsen.

- Det ble 15 mål, ja. Men det var 2-2 til pause. Da fulgte vi kampplanen og var effektive framover. I andre omgang kom de oftere i overtall og holdt et høyere tempo enn oss, sier Bartholdsen.

Mye folk

At han måtte løpe fra Manndalen til Birtavarre tar han ikke så veldig tungt.

- Nei, det går greit. Så ydmykende er det ikke. Men jeg var jo ikke sugen på at det skulle bli tatt bilde av. Men Kjetil ville selvsagt ikke la den sjansen gå fra seg, smiler Bartholdsen.

Det som gledet mest for Bartholdsen torsdag var at såpass mange hadde møtt opp for å bivåne lokaloppgjøret i syverserien.

- Det var vel 150-200 tilskuere til stede, så da slo vi fjorårets publikumsrekord, sier Bartholdsen om kampen som fikk publikumsmessig drahjelp av at Manndalen Fiskefestival har trukket mye folk til bygda.

Ubeseiret

Seierherren Kjetil Jakobsen var på pletten i tretiden fredag med den burgunder og lyseblå IKIL/OIK-drakten som Bartholdsen skulle springe i .

- Jeg sa jo på forhånd at Geir ikke er så sterk på veddemål. Det fikk jeg rett i, smiler Jakobsen, som sammen med sine ubeseirede lagkamerater kan ta ferie på en trygg tabelltopp i syverserien.

FØR LØPINGEN: Geir Morten Bartholdsen er klar for å løpe fra Manndalen til Birtavarre. Foto: Kjetil Jakobsen