Det er ingen tvil om at Skjervøygutt og håndballspiller Stig Tore Moen Nilsen har trent bra i det siste.

Onsdag scorte han ni mål da laget hans Bodø HK spilte mot Elverum. Også sist søndag imponerte Moen Nilsen med tolv mål mot Drammen.

BHK ligger på tredje plass i eliteserien med åtte poeng på fem kamper. Elverum og Haslum er foran på bedre målforskjell.

- Jeg har trent bra og har lagt ned mye jobb i treningen. Kurven har vært stigende, og jeg har fått bedre selvtillit, sier han.

Ville ha fri

Moen Nilsen bekrefter at han hadde en liten knekk på to-tre uker i sommer.

- Det var mest for at jeg reiste hver eneste helg og i hver ferie med idretten. Det gikk mye på kroppen og jeg ville bare ha de ukene på å komme meg tilbake på rett plass. Men nå går alt fint, sier han.

Målet for denne serien er for Moen Nilsen å komme seg til cupfinalen.

- Nå har vi hatt fire seire nettopp, og to seire i cupen. Jeg håper det fortsetter og at vi kan vinne så mye som mulig. Å vinne en cupfinale hadde vært stort, sier han.

LES MER: Dropper Junior-EM

Hva gjelder han selv, håper han på å bli bedre og bedre for hver kamp. Han sier han selvsagt håper på å få komme med på A-landslaget.

- Jeg jobber målrettet mot det. Hvis jeg greier det i løpet av denne sesongen eller neste ville det vært helt konge. Jeg har en super trener i

Børge Lund, som har spilt i Tyskland i mange år. Han gir meg fine innspill og tilbakemeldinger på hva jeg skal gjøre og det hjelper meg utrolig mye.

- Det er håndballen jeg ønsker å leve av, avslutter han.