Politiet rykket ut på bakgrunn av et tips om en mann som skal ha jaget ungdommer med kniv, men det er i ettertid ikke opprettet sak på forholdet.

– Det er snakk om en etnisk norsk mann som hadde truet unger med kniv, etter at de hadde ringt flere ganger på døren hans. Det ble foretatt en utrykning av politiet og politiet var bevæpnet på bakgrunn av tipset vi fikk. Politiet fikk raskt kontroll når vi ankom stedet, sier politibetjent Edgar Johansen ved Skjervøy lensmannskontor.

– Mannen ble ikke pågrepet, men det ble ransaket hos han. Politiet fant ingen kniv som tilsvarte opplysningene vi hadde fått.

Sjekket overvåkningskamera

Ifølge opplysningene i tipset skjedde hendelsen utenfor en butikk på Skjervøy.

– Mannen har tydeligvis truffet ungdomsgjengen utenfor butikken, etter at ungdommene skal ha irritert ham med å ringe på døra til boligen hans. Ut i fra det ungene fortalte, så ble de truet av mannen ved butikken, men politiet har gått igjennom overvåkningsvideoene og ikke funnet noe, forteller Johansen.

Nå vil politiet kontakte ungdommene for forebyggende øyemed.

– Det er ikke opprettet sak, men politiet på Skjervøy vil ta kontakt med ungdommene som opplevde dette og snakke med dem, sier Johansen.