Over 1200 stemmer har kommet inn. 200 campingplasser er nominert og det ligger an til å bli en tøff konkurranse om tittelen Norges Campingfavoritt.

- Det er veldig hyggelig at vi ligger på andre plass i kåringen av Norges Campingfavoritt, sier Geir Johnsen, innehaver av Olderelv camping i Skibotn.

God service

Johnsen tror noen av grunnene til at de foreløpig ligger godt an i avstemningen er godt renhold, god service og mange gjester.

- Vi har mange gjester innom Olderelv camping, så det er artig at mange er fornøyde og stemmer på oss. Vi prøver så godt vi kan og har fått gode tilbakemeldinger fra gjestene våre, sier Johnsen til Framtid i Nord.

360 campingplasser

Olderelv camping har omtrent 270 helårsplasser, 90 sommerplasser og 11 hytter. I tillegg har de kafe med ferske brød om morgen, middagsmat og take away.

- Helårsplassene brukes for det meste av gjester fra Tromsø og området rundt oss. Om sommeren overnatter en del turister som er på vei til Nordkapp, sier Johnsen.

- I tillegg har vi hatt tre store grupper fra Nederland og England i år. De blir hos oss i noen dager og en av dagene drar de på dagstur til Tromsø med buss. Da kjører til Tromsø via Lyngen, legger han til.

Stem på Olderelv

Sesongen har startet bra for Olderelv camping. Hittil i år har de hatt mange overnattinger av både norske og utenlandske gjester. Johnsen håper folk stemmer på de i kåringen av Norges Campingfavoritt.

- Jeg håper selvfølgelig at vi vinner. Men det er mange campingplasser i Norge, så det er hard konkurranse. Jeg håper folk stemmer på oss i kåringen av Norges Campingfavoritt, avslutter Johnsen.

#mincampingfavoritt

Kåringen #mincampingfavoritt gikk av stabelen 16. juni og varer ut sommerferien.

- Hotell er ikke alternativet for alle – og vil man oppleve Norge på nært hold er camping en super og rimelig løsning, både for par, barnefamilier og for vennegjengen. Det er derfor utrolig gøy å se at engasjementet er så stort. Det er tydelig at mange har en favorittcampingplass, sier Håvard Atle Skaug, produktsjef i Gule Sider som står bak konkurransen.

Mange har engasjert seg aktivt i sosial medier og fortalt hvorfor deres favoritt bør vinne.

- Mange steder er campingturistene viktige inntektskilder for det lokale næringslivet i sommermånedene. Derfor ønsker vi å hedre en av Norges campingplasser med tittelen «Norges campingfavoritt». Nå håper jeg at alle som har en favoritt kaster seg på og stemmer i vei, sier Skaug.

Foreløpig topp 5-liste:

1. Omlidstranda Camping

2. Olderelv Camping

3. Torpevannet, Helgeroa Camping

4. Midnattsol Camping, Bleik Sara M Norheim

5. Storsjøsenteret Åkrestrømmen AS Rendalen

- Det er artig at mange er fornøyde og stemmer på oss, sier Geir Johnsen, innehaver av Olderelv camping i Skibotn.