Tidligere i år søkte teatergruppa fra Nordreisa, Fønn fra Reisa, forslag til hva slags julefortelling de skulle sette opp.

I løpet av høsten har både barnegruppa, filmgruppa og ungdomsgruppa forberedt seg til forestillingen "Julehjerter". Lørdag var det tid for forestilling på Halti kulturscene. Juleforestillingen var delt i tre deler.

Første del bestod av barnegruppas "Drømmejul. Her møtte vi søstrene Elli og Kristin som fikk bli med til drømmeverden. Her var det både smånisser, Langbein og Kortbein og en bitter klovn som ønsket å bli invitert i barnebursdager.

Dramatisk ble det da klovnen tok bestefar som gissel, men heldigvis fant søstrene en løsning. Om man ønsker at noe skal skje i drømmeverden er det bare å drømme det.

I barnegruppas  "Drømmejul" spilte Lydia Link Istre som Elli, Anna Maxine Eriksen som Kristin, Anja Sandmo som mor, Emil Bratland som Bestefar, Una Kristine Løvoll som Langbein, Jannike Fatmata Kristiansen som Kortbein, Kirill Makarenko som Klovn og Ane-Martine Kristiansen Rognmo, Aron Kristiansen og Michelle Alexandra Nilsen var smånissene. Manus er skrevet av Marina Makarenko og Cathrine Skjernes.

Filmpremierer

Hele fem kortfilmer hadde premiere under juleforestillingen. Det ble både juledrama og julekrim da filmene "Den farlige julen" av Michelle Alexandra Nilsen, "Kidnappet Jul" av Maja Runesdatter Vikebø, "Julefolket" av Klara Link Istre, "Vennejul" av Emilia Tabi Heidenberg Eyong-Arrey og "Jul på barnehjemmet" av Hedda Johansen Bjerkli ble vist.

Ungdomsgruppa har produsert sitt eget innslag som het "Nytt navn søkes". På scenen under dette innslaget sto Oda Kristine Johansen Fossvoll, Ronja Dalsaune Sætre, Mathilde C. Eriksen og Herman Knutsen.

Marie Kristine Hansen og Leah Lindbom-Hansen var stødige konferansierer for kvelden.