I et halvt år planla Patrik Rasch Ingebrigtsen og lillebroren Franz Ingebrigtsen å bære en trampoline opp på fjellet. Grunnen var at de ville lage en spektakulær video.

Søndag 29.juli tok de to brødrene med seg omkring ti andre venner og bar trampolinen opp fjellet.

—Vi bruker vanligvis bare én time på turen opp fjellet, men denne gangen brukte vi tre timer. Vi hadde mange tunge trampolinedeler å bære og det var utrolig varmt på søndag, sier Patrik Ingebrigtsen.

Spesiell idé

Rasch Ingebrigtsen startet å interessere seg for å lage videoer for et halvt år siden, da han og lillebroren hans laget en tullevideo på gøy. Etter det fant de ut at de skulle lage en ordentlig video og begynte å planlegge dette stuntet.

—Dette var en gøy mulighet til å få prøve noe nytt. Det var en ganske spesiell idé og interessant utførelse, sier Rasch Ingebrigtsen.

Oppe på Fallsnestinden brukte de fire timer på å filme hele videoen og til sammen brukte de 10 timer på hele opplegget. Det var Patrik som filmet hele filmen og redigerte med assistanse i fra lillebroren Franz.

Varmt

På videoen har gjenget i fra Skibotn på seg bunad, dress og finklær mens de hopper og trikser på trampolinen med fjorden i bakgrunnen.

­—Det var perfekt vær til å gjøre det og det er en utrolig utsikt der oppe. Jeg synes derimot litt synd på vennene mine som måtte stå og hoppe i fire timer med finklær på. Det var over 30 grader den dagen, det var veldig varmt for dem, sier Patrik.

Sommeråpent

Videoen de har laget skal vises på NRKs Sommeråpent som kommer til Skibotn på fredag.

—Jeg lager kun videoer som en hobby, men jeg kommer definitivt til å fortsette med det. Framover har jeg mange små idéer til nye videoer, men ingen nært like stor som denne.