Ole Talberg har fått en usedvanlig krevende start som trener for Lyngen/Karnes.

Oppgjøret i vinterserien lørdag mot Senja måtte utsettes.

- Vi hadde bare 9-10 mann tilgjengelig, bekrefter Talberg.

L/K tapte for to uker siden 0-7 mot Skarp. Da stilte de uten innbyttere. L/K 2 er trukket fra vinterseriens 3. divisjon.

Talberg har imidlertid ingen planer om å hoppe av etter halvannen måned som trener. 35-åringen utelukker ikke at han gjør comeback som spiller.

- Jeg har fortsatt tro på prosjektet, selv om vi har hatt noen problemer i oppstarten.

Sjekker ambisjoner

Talberg har 7-8 mann i Tromsø-gruppa. Han vil undersøke hvorfor flere i Lyngen-gruppa så langt ikke ønsker å spille på A-laget.

- Vi må en runde for å finne ut hvem som har ambisjoner om å kjempe om plass på laget i 4. divisjon.

- Er du overrasket over hva som skjer?

- Jeg hadde ikke sett for meg at vi måtte utsette kamper på grunn av for lite spillere. Heldigvis er det ei stund til seriestart.

- Hvor mye er L/K på etterskudd?

- Nå er det fysiske viktigst. Vi har ikke fått jobbet med det lagtaktiske. Jeg regner med at vi stillere sterkere når serien starter 21. april mot Salangen på Idrettsheia, sier Ole Talberg.

Er ikke avskrevet

Talberg opplyser at Kristoffer Granås (Furuflaten), Markus Karlsen Skogheim (Nordkjosbotn) og Ola Edholm (Tromsdalen, tidligere Skjervøy) er på vei over.

Tre mann har tatt overgang til Skjervøy. Jørgen Vik vil gjøre seg ferdig med futsalen før han bestemmer seg hvor han spiller fotball til sommeren.

- Jeg har ikke avskrevet Jørgen, røper Ole Talberg.

Neste kamp er 18. februar mot Salangen i vinterserien.