Torsdag ettermiddag skal Kvænangen Kulturskole ha semesterkonsert og utstilling i hallen på Kvænangen barne- og ungdomsskole i Burfjord.

– Både familie, venner, naboer og bygdefolket er hjertelig velkommen, sier Rita Boberg Pedersen, rektor og lærer ved Kulturskolen i Kvænangen.

Kor og billedutstilling

Elevene skal vise fram hva de har arbeidet med i høst, men teatergruppene skal ha en egen teaterdag i januar. Da vil de vise fram sine to teaterstykker.

– Elevene som spiller gitar, tromme, kornett, trompet og fløyte skal holde konsert. I tillegg vil Barnekoret og voksenkoret Simalango i Kulturskolen bidra med en del sanger, og det blir også en utstilling av arbeider fra elevene på Billedverkstedet, sier Boberg Pedersen.

– Teatergruppa vil vise sine stykker etter jul, men dato er ennå ikke bestemt. Det vil vi opplyse om på nett, legger hun til.

Gratis inngang

Boberg håper publikum møter opp. Det skal være gratis inngang.

– Vi vil legge en bøtte ved inngangsdøra, slik at de som ønsker kan legge mynter i den. Vi ønsker publikum velkommen!

Ønsker god jul

I uke 51 skal det ikke være undervisning i Kulturskolen.

– I neste uke blir det ikke noen undervisning i Kulturskolen, på grunn av at det er arrangementer på andre hold, så elevene tar kulturskolejuleferie etter denne konserten og utstillingen. Vi ønsker alle en god jul og takker for et flott og givende semester, og så sees vi igjen i januar, sier Boberg Pedersen.

– Både familie, venner, naboer og bygdefolket er hjertelig velkommen, sier Rita Boberg Pedersen, rektor og lærer ved Kulturskolen i Kvænangen. Foto: Isabell Haug / Arkivfoto