Da skal de legge ut flere egg med forskjellige premier – og finner du det største egget, kan du vinne en hotellweekend for to personer.

– Påskeegg-jakten er egentlig veldig enkelt. Lørdag morgen legger vi ut syv egg på forskjellige steder på Skjervøy. Så skal vi legge ut små bilder av hvor de forskjellige eggene ligger på vår Facebook-side, noe som blir et hint, sier Anne Birgitte Johansen, kjøpmann på Rema 1000 Skjervøy.

– Påskeeggene inneholder forskjellige premier, men det er ett stort påskeegg med blant annet fenalår, Sologenser, grandiosa, diverse påskegodter og hotellovernatting på The Edge i Tromsø for to personer. De som finner det største egget, må komme i butikken for å hente hovedpremien, sier Johansen.

– En morsom aktivitet

Påskeegg-jakten startet klokken 08:00 og varer fram til klokken 12:00. Dersom ingen har funnet det største egget innen klokken 12:00, blir det lagt ut flere hint på Facebook.

– Jeg tror dette er en morsom aktivitet for store og små. Jeg hørte det var noen gutter som skulle ha klokka på ringing, sier hun.

Rema 1000 på Skjervøy har ikke arrangert påskeegg-jakt tidligere.

– Det finnes mange forskjellige påskeaktiviteter, og påskeegg-jakt har mange vokst opp med. Jeg tenkte vi i butikken kunne ha dette som en aktivitet – kun for å ha det litt morsomt.

– Mange er sikkert på hyttetur og andre turer, men mange er også hjemme i påska, sier Johansen.